11.2.2011 oli eduskunnassa merkittävä äänestys Suomen EU- jäsenyyden merkitsemisestä perustuslakiin. Suomen Eduskunta hyväksyi asiaa koskevan pykälämuutoksen äänin 134-30 Kirjausta vastustivat muutaman yksittäisen edustajan lisäksi vasemmistoliiton, kristillisdemokraattien ja perussuomalaisten edustajat. EU ei tätä kirjausta Suomelta vaadi.

Suomi on ajautumassa taloudelliseen ja poliittiseen konkurssiin. Valtion runsasta 50 miljardin budjettia rahoitetaan noin 80 miljardin velalla. Nykyhallitus on lisäksi vetänyt nimensä 8 miljardin EU:n takuupaperiin. Brysselin kabineteissa on jo sovittu vastuiden kaksinkertaistamisesta. Tämä merkitsee, että tulevalle eduskunnalle tuodaan 16 miljardin takuupaperin allekirjoitusvaade. Tällä tavalla olemme menettämässä taloudellisen itsemääräämisoikeuden.

Varmuuden vuoksi EU:n tuki- ja kasvupaketissa esitetään kaikkien euromaiden sitoutumista yhtenäisiin eläke- sosiaali-, työehtosopimuksiin jne. Nykyiset hallituspuolueet, yhdessä oppositiopuolueen SDP:n kanssa, ovat sitomassa eduskunnan toteuttamaan automaattisesti EU:n kaikki päätökset liittämällä maininnan EU-jäsenyydestämme perustuslakiimme. Sillä on merkitystä, vaikka nyt istuvat kansanedustajat sitä vähättelevät. Näin eduskunnalta riisutaan tahto sekä valta; eli siitä tulisi täydellinen marionetti. Suomen itsemääräämisoikeuden puolesta tulee taistella!

Perustuslakiuudistus joudutaan hyväksyttämään lopullisesti seuraavassa eduskunnassa, jossa tarvitaan kahden kolmasosan määräenemmistö. Perussuomalaiset eivät tule tätä hyväksymään Yhdenkään vastuuntuntoisen kansanedustajan ei tulisi hyväksyä EU- mainintaa Suomen perustuslakiin. Kysykää ihmiset edustajiltanne miksi, jos EU ei sitä edes vaadi?